Actualitat

 
Butlletí de la Secció Sindical "el corccoo", últims números publicats.
juliol 2012

setembre 2012

novembre 2012

març 2013

maig 2013

 

 

Resultats de les eleccions del 22 de març de 2011 "+ informació"
Visita de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO a Catalunya, amb motiu de les eleccions sindicals "+ informació"
El proper 22 de març de 2011 se celebren eleccions sindicals a l'Ajuntament "+ informació"
La Conferència extraordinària de la Secció Sindical de CCOO de Catalunya celebrada ahir dia 21 de desembre de 2010, ha escollit Secretari General amb data 1 de gener de 2011, al company Xavier Ros Gómez. "+ informació"
L'Ajuntament presenta la proposta de Capítol I dels Pressupostos de 2011 a la Mesa general de Negociació. "+ informació"  
L'Audiència Nacional trasllada al Tribunal Constitucional la vulneració de diferents articles de la Constitució pel que fa a la llibertat sindical i la negociació col·lectiva i el dret a la igualtat "+ informació"
Proposta de CCOO de l'Ajuntament de Calendari laboral per l'any 2011 "+ informació"
CCOO demana la convocatòria de la Comissió de Seguiment i Interpretació de l'Acord de condicions per tractar diferents temes, un dels quals es les dificultats per a cobrer l'assegurança de vida i/o invalidesa per part de diferents companys i companyes, així com també per l'aprovació del calendari laboral per l'any vinent. "+ informació"
El 80% dels treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Mollet del Vallès fan vaga el 29 de setembre.