Benvinguda

 

 

Xavier Ros Gómez

Secretari General

Benvinguts a la pàgina WEB de la Secció Sindical de Comissions Obreres de l'Ajuntament de Mollet del Vallès, una eina de comunicació i informació al servei d'aquelles persones, afiliades o no afiliades, que vulguin saber del treball passat, present i de futur del projecte sindical de CCOO en el marc d'aquesta administració local del Baix Vallès.

La sòlida implantació d'aquest projecte (més de 100 afiliats i afiliades, d'una plantilla de 360 treballadors/res i la majoria dels delegats i delegades dels òrgans de representació) es sustenta en l'ètica, el treball, la democràcia de mitjans i la democràcia d'objectius, que projecten la clara voluntat del conjunt dels treballadors i les treballadores de l'Ajuntament de Mollet del Vallès d'avançar plegats amb l'objectiu de fer possible conquerir drets per transformar la societat.

El mes de setembre del 2001 vàrem inaugurar la nostre pàgina WEB, volíem esdevingués una eina imprescindible de comunicació, informació i intercanvi d'experiències sindicals i personals. Hores d'ara, estem convençuts que ha servit àmpliament aquesta finalitat, amb el benentès que caldrà seguir treballant per millorar i ampliar el seu contingut.

Salut!